O tiskalniku - UV led ali DTG tiskalnik TT system

UV led tiskalnik
UV led tiskalnik
Title
Pojdi na vsebino
Poglej
VIDEO
Izdelava      Prodaja       Servis
UV led tiskalnik
O TISKALNIKU
Za tiskanje na materiale vseh vrst je tiskalnik UV led TT system 3050 odlična rešitev. Nadomestil bo skoraj vse tiskarske stroje v vaši delavnici, za vzdrževanje in pravilno delovanje pa boste porabili le dobro minuto časa na dan. Zmore tako raznovrstna opravila, da mu boste zaupali potisk dobesedno česarkoli. Zavzel vam bo približno 1,5 x 0,8 metra delovne površine, na tem dobrem kvadratnem metru pa bo ustvaril prave umetnine. Na željo strank in tudi zavoljo sebe smo razvili tehnologijo tiskanja preslikačev z UV led tehnologijo. Pred tem so bili za artikle, kot so majice, jakne, dežniki, torbe in podobno, pri večbarvnem tisku največkrat vezani na večje število kosov. Z UV led tehnologijo to ni več problem. Strankam boste s tiskalnikom UV led TT system 3050 lahko ustregli že s potiskom od enega kosa naprej, brez zamudnih priprav in umazanije.
Osnovne karakteristike tiskalnika

Sam tiskalnik sicer meri 930 mm v dolžino, 740 mm v širino in 530 mm v višino. Tiska do resolucije 5760 x 1440 dpi, kar omogoča resnično kvaliteten odtis. Maksimalna velikost tiska je 300 x 500 milimetrov. Z njim lahko potiskate vžigalnike, koledarje, pisala, majica, rokovnike, dežnike, nalepke, usnje, aluminij, steklo, plastiko, les … Opremljen je z 8-barvno Epson DX5 tiskalno glavo (CMYK + 2-krat bela + 2-krat sijaj lak), ima regulacijo moči UV led luči, ki je vodno hlajena za daljšo življenjsko dobo … Tiskalnik vse barve samodejno pretresa (te funkcije nima nihče od konkurence), obenem pa poskrbi za kroženje bele barve, tako da ni težav z mašenjem tiskalne glave in dosegom optimalnega učinka … Višina tiskanja se nastavi samodejno. Pri višini predmeta, ki ga želite potiskati, ste omejeni na 130 milimetrov. Dokupite lahko razne nastavke, ki vam omogočajo tisk na ovalne predmete, nosilne vrečke, koledarje … S povezljivostjo ne boste imeli težav, saj je tiskalnik UV led TT system 3050 opremljen tudi z Wi-Fi, mrežno in USB povezavo. Katero boste izbrali, je torej samo vaša odločitev, možnosti pa kar nekaj. Tiskalnik ko ga ne uporabljate je lahko ugasnjen in ne troši barve...
Enostavno upravljanje preko LCD zaslona

Poskrbeli smo tudi za enostavno upravljanje, saj se zavedamo, da je danes uporabniška izkušnja tista, ki šteje dvojno. Zato smo tiskalnik  opremili z LCD zaslonom, ki ga upravljate na dotik, meni pa je na voljo v slovenskem, hrvaškem in angleškem jeziku.
Servis, rezervni deli, tehnična podpora in pomoč
Za tiskalnik vam zagotavljamo 2 leti garancije, kot proizvajalec tiskalnika pa nudimo tudi kakovosten servis, rezervne dele in tehnično podporo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Ker pa se tudi sami ukvarjamo s tiskom, vam v primerih, ko ne veste, kako bi kakšno stvar natisnili ali nastavili, tudi svetujemo in pomagamo odpraviti težavo. Ko boste kupili tiskalnik, tako ne boste prepuščeni samim sebi.
Nazaj na vsebino