google-site-verification=srzLFbYwX1ciQGmEfVJ0IA0MjZ7hxssYq6lbOjWp UV led tiskalnik, DTF tiskalnik - TT system UV led - DTF tiskalnik Uv led ali DTF tiskalnik TT system
UV led in DTF tiskalnik
UV led in DTF tiskalnik
ENG
Uv led in DTF TT system
Pojdi na vsebino

UV led tiskalnik ali DTF tiskalnik

V osnovi smo družinsko podjetje z več kot 23-leti grafičnih izkušenj, ki pa nam strojništvo in elektronika nista tuja.
Predstavljamo vam tiskalnik, ki smo ga razvili za naše potrebe. Ker pa gre grafična dejavnost predvsem v smeri digitalizacije in ker so naročila vse bolj zahtevna, količine manjše, cene tiska pa gredo prej navzdol kot navzgor smo tudi sami iskali rešitev kako ostati konkurenčni. Začeli smo iskati tiskalnik, ki bi nam vse to omogočil.
Na tržišču je izbira ogromna, vendar so tiskalniki priznanih podjetij absolutno predragi. Ker se denarni vložek pri današnjih cenah nikakor ne povrne glede na življensko dobo tiskalnika. Za nakup iz kitajske, ki je poceni, se nismo odločili, ker ni servisa, rezervnih delov in prave tehnične podpore. Na koncu, če zadeva ne deluje, je ravno tako drago. Zato smo se odločili, da sami razvijemo tiskalnik, ki bo cenovno ugoden, hkrati pa bo ponujal vse tisto kar ponujajo veliki in še več, obenem pa ne bomo imeli težav z  servisiranjem in tehnično podporo.
Pri razvoju prvega tiskalnika smo štiri leta med uporabo sproti odpravljali težave, ki so se pojavljale in dodelovali stvari, ki smo jih med delom z njim pogrešali.
Tako je nastal tiskalnik na katerega smo ponosni in se nanj lahko zanesete. Stroški vzdrževanja so minimalni, iz njega pa lahko z malo tiskarskih in računalniških izkušenj iztisnete lep in kvaliteten izpis.
Zato vam z lahkoto nudimo 2 leti garancije ob enem pa dobro tehnično podporo in servis.
Tisk Tavčar d.o.o.
Brezje pri Dobrovi 74b
1356 Dobrova
SLOVENIA-EU
gsm: 00386 41 735 643
E-mail: info@tisktavcar.si
ID št.: SI57671656
Nazaj na vsebino